Logo naar homepage
Koop Crypto
Kennisbank > Leren swingtraden

Leren swingtraden crypto

In dit artikel leggen wij je uit hoe je de beste start kunt maken met het leren swingtraden van crypto. Weet je nog niet wat swingtraden precies inhoudt en wat het verschil met daytraden is, lees dan eerst het artikel Swingtraden crypto.

Leren swingtraden

Leren swingtraden

Swingtraden is een op zichzelf staand vak wat iedereen kan leren, ongeacht je opleidingsniveau. Echter is het wel van belang dat je tot de juiste leermiddelen beschikt, er consistent mee bezig bent en net zolang doorgaat tot dat het lukt. 

Op het internet is onwijs veel informatie te vinden over leren traden. Er zijn namelijk talloze youtube video’s, forums en cursussen. Het probleem is alleen dat er heel veel slechte en verkeerde informatie tussen zit. Om het swingtraden van crypto op de juiste manier binnen een zo kort mogelijk tijd te leren, is het van uiterst belang dat je tot de juiste leermiddelen beschikt.

Dit doe je door een goede cursus uit te kiezen. Een cursus kost geld, maar dit verdien je uiteindelijk weer terug zodra je eenmaal kunt traden. Voor goede informatie moet je immers betalen en zie het daarnaast als een investering in jezelf.

Cursus swingtraden

Bij je zoektocht naar een goede cursus zal je al snel stuitten op de cursus van DoopieCash. DoopieCash heeft namelijk het grootste Nederlandse YouTube kanaal dat zich bezig houdt met traden en investeren. Daarnaast hebben ze ook nog eens de grootste trading community.

DoopieCash is opgericht door Chris Janssens en Berry Vrolijk. Samen hebben ze meer dan 20 jaar ervaring met traden en investeren. Ze staan bekend om hun eerlijkheid, transparantie en goede recensies. Uit eigen ervaring kan er gesteld worden dat het de beste cursus is die je kunt kiezen. Hij is duidelijk, in het Nederlands en bovendien heeft hun cursus onszelf winstgevend leren traden.

Leerprogramma swingtraden van DoopieCash

In de cursus krijg je een swingtrade strategie aangeleerd die Berry en Chris van DoopieCash zelf ook gebruiken. Hun strategie is door de jaren heen steeds meer verfijnd en heeft zich bewezen om winstgevend te zijn. Nadat je het leerprogramma swingtraden hebt doorlopen wordt je door middel van ervaring op te doen een echte swingtrader.

Het leerprogramma swingtraden bestaat enkel uit beeldmateriaal. Het enige wat je hoeft te doen, is de video’s bekijken en voor jezelf aantekeningen maken. In totaal zijn er 9 modules die allemaal uitgebreid worden behandeld. Als je het beeldmateriaal allemaal in één keer achter elkaar bekijkt, zal je er iets langer dan 4 uur voor nodig hebben. 

Ga er wel vanuit dat je langer bezig bent dan 4 uurtjes om de cursus goed te doorlopen. Er wordt namelijk een hoop informatie gegeven en om deze goed tot je te nemen is het handig om sommige stukjes uit de video’s meerdere keren te bekijken.

Ben je benieuwd wat je per module leert en hoeveel de cursus kost? Bekijk dan het overzicht van de lesonderwerpen via onderstaande knop.

Daytraden

Ben je benieuwd wat daytraden precies inhoudt, hoe het werkt en wat je er voor nodig hebt? Lees dan het artikel Daytraden met crypto.

Leren daytraden met crypto

Weet je al wat daytraden is en wil je weten door middel van welke cursus dat je het beste kunt leren? Bekijk dan het artikel Leren daytraden met crypto.

Alle crypto cursussen

Een overzicht van alle cursussen, waar wij wat over hebben geschreven, vindt je via de onderstaande knop. Op deze pagina wordt er ook informatie gegeven over communities waar jij je kunt aansluiten indien je in contact wil komen met andere traders of investeerders.